sâmbătă, 27 octombrie 2012

Destine Implinite Ep 29

Noul serial indian, "Destine Implinite" continua pe acelasi post tv. Dragostea dintre Sandhya si Sooraj ce parea atat de fericita continua sa se raceasca din ce in ce mai mult de la episod la episod. Pe 27 Octombrie puteti viziona la National Tv, Destine Implinite Ep 29 de la ora 19:15. Acelasi episod este redifuzat urmatoarea zi de dimineata la ora 9:00. Fratele Sandhyei fiind plecat in SUA ea continua sa traiasca alaturi de familia sotului pe care nu il iubeste, simtindu-se o sclava in casa acestuia si neputand sa isi puna in aplicare studiile. Mai multe pe 27 in Destine Implinite Episodul 29.

Acest serial este transmis de luni pana vineri la ora mentionata si pentru Destine Implinite Episodul 29, oar in weekend nu este transmis niciun episod. Va asteptam cu parari despre acest serial indian si va dorim vizionare placuta la tv.

Un articol informativ ce nu contine materiale ce incalca dreputurile de autor, noi oferind doar amantunte despre transmiterea pentru Destine Implinite Ep 29 la postul de televiziune National TV.

0 comentarii: