joi, 10 ianuarie 2013

Dragoste Dulce Amara Episodul 466


Dragoste Dulce Amara Episodul 466 poate fi vizionat in chiar acum incepand cu ora 15:30 la National Tv. Chestia nou este ca mai putem urmari un capitol deoarece se modifica grila si ne vor fi oferite minute in plus din acest serial foarte interesant. Se pare ca Dragoste Dulce Amara Ep 466 este transmis doar odata nu are si redifuzare. Mai jos avem descrierea de pe site-ul oficial.


"Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale. Este povestea unei fete care trebuie sa invete sa-si iubeasca sotul, dupa o casatorie aranjata, pentru ca asta este singurul drum pe care ii este permis sa mearga. Pana la urma, din perspectiva familiei ei, una cat se poate de traditionalista, dragostea se invata si, daca cei doi se conecteaza spiritual, ea infloreste in legamantul sfant al casniciei. Intr-un stil cat se poate de simplu, “Dragoste dulce amara” pare sa restabileasca valorile sacre ale casatoriei, intr-o societate care este martora despartirilor fulgeratoare, dar si a superficialitatii, cum o sa ne dam seama si astazi din Dragoste Dulce Amara Episodul 466 la televizor.

Povestea se invarteste in jurul Aksharei, o tanara timida, modesta si ascultatoare care, de altfel, fusese crescuta ca o printesa, fiica supusa a unei familii traditionaliste. Ea a avut parte de o educatie rigida, insa intr-un mediu protector si plin de dragoste. Acum, ajunsa la varsta maritisului, ea este pe punctul de a descoperi ce se afla dincolo de iubirea protectoare a mamei sale, dincolo de disciplina impusa de tatal si dincolo de bunatatea bunicii ei. Casatoria o arunca brusc intr-o alta lume, despre care ea nu stie absolut nimic. Ea descopera emotii cu totul necunoscute si se vede nevoita sa invete sa treaca peste toate greutatile vietii. Povestea este, de fapt, transformarea unei tinere fete, inocenta si lipsita de griji, intr-o femeie matura care trebuie sa inteleaga noua situatie cu care se confrunta, si trebuie sa invete sa descopere dragostea pentru sotul ei."

Daca doriti puteti lasa comentarii despre serialul acesta foarte interesant, dar in general ar fi bune doar dupa ce vizionati , Dragoste Dulce Amara Episodul 466 la televizor. Va dorim vizionare cat mai placuta si va mai asteptam pe site-ul nostru de informatii media.

0 comentarii: