vineri, 11 ianuarie 2013

Dragoste Dulce Amara Episodul 468


Salutari, serialul este transmis astazi la National TV, Dragoste Dulce Amara Episodul 468 fiind la ora 15:30 urmat de alt episod. Recomandam acest serial si speram ca veti urmari Dragoste Dulce Amara Ep 468 in exclusivitate la tv.

Este o poveste de dragoste, dar nu un clasic, pasionat, a apărut din dorința de, dar va pastra, deoarece are să se întâmple în India, care respectă valorile tradiționale. Este povestea unei fete care trebuie să învețe să iubească soțul, după o căsătorie aranjată, pentru că este singurul mod în care va merge. La urma urmei, ce este familia lui sau a ei, care poate fi un tradiționalist, îi place să învețe, și dacă cele două conectat spiritual, în plină expansiune în sfânta căsătorie. Într-un stil simplu, cât mai mult posibil, "Dragostea Bitter Sweet", pare să se întoarcă valoarea sacră a căsătoriei într-o societate care a asistat la prăbușirea de trăsnet și superficialitate.

Povestea se invarte in jurul Akshar un tânăr timid, smerit și ascultător, într-adevăr a adus printesa, fiica familiei pe un tradiționalist. El a avut un antrenament solid, dar mediul de protecție și iubitor. Acum, ea a fost de căsătorie, ea este pe cale de a descoperi ceea ce se află sub protecție pentru dragostea mamei sale în afara disciplinei de tatăl său și bunicul și bunica după afecțiune. Căsătoria brusc aruncat într-o altă lume, în cazul în care nu știu nimic. El observă emoțiile complet necunoscute, și anume faptul că înveți să depășească toate dificultățile elämän.Tarina de fapt, se transformă într-o fată tânără, inocentă și lipsită de griji, o femeie matură care trebuie să înțeleagă noua situație și nevoia de a învăța pentru a găsi dragostea soțului ei.

Descrierea este tradusa din Indiana ne pare rau ca este atat de "aiurea". Oricum important este sa urmariti Dragoste Dulce Amara Episodul 468 si sa ne lasati comentarii in care precizati aceea ce v-a impresionat cel mai tare in noul episod.

Vizionare placuta tuturor. Ati citit un articol informativ despre "Dragoste Dulce Amara Episodul 468" care nu incalca drepturile autorilor.

0 comentarii: