vineri, 11 ianuarie 2013

Suflete Pereche Ep 346

Ultimul episod din aceasta saptamana este Suflete Pereche Ep 346, un serial indian care apare de foarte multa vreme la National Tv, si care este foarte special. Aici ne este prezentata povestea tinerei Archana care pare sa isi gaseasca iubirea in acest serial. Oricum, urmariti Suflete Pereche Ep 346 la National Tv iar mai multe discutam dupa aceea prin comentariile ce pot fi lasate.


O mica descriere de pe site-ul oficial:

"“Pavrita Risshta” este povestea tinerei Archana, o tanara simpla, fara o educatie deosebita, insa cu un suflet minunat, care imbogateste si da culoare casei in care traieste. Insa, desi toata lumea este, intr-un fel sau altul, dependenta de ea, nimeni nu pare sa o pretuiasca la adevarata ei valoare, exceptie facand doar mama si fratele sau. Mama sa a avut intodeauna planuri marete pentru fiica sa si, tocmai de aceea, a cautat s-o casatoreasca cat mai repede un tanar educat si instarit. In paralel cu povestea Archanei, se deruleaza si cea a lui Manav, un mic intreprinzator in domeniul auto, tanar care se indragosteste la un moment dat de Archana. Suflete Pereche Episodul 346 El o cere de sotie pe Archana, insa, pentru a fi acceptat, Manav se vede nevoit sa minta in privinta situatiei sale materiale si sociale. Casatoria are loc, insa in scurt timp Archana afla ca a fost mintita, asa ca refuza sa-i ramana alaturi proaspatului sau sot. Povestea se complica foarte tare la un moment dat, cand Manav are un accident de masina, in urma caruia va sta despartit de iubita sa aproape patru ani. In aceasta perioada, viata lui Manav se schimba complet, el ajunge un om de afaceri foarte bogat, insa, din pacate, acest lucru ii schimba si caracterul. Desi inca o iubeste pe Archana, el devine oarecum inabordabil, dandu-si importanta cu noul sau statut si fiind, brusc, foarte ocupat si disperat sa faca bani. Insa Archana il iarta, si, dupa foarte multe intamplari, unele mai triste decat altele, dar si in ciuda tuturor piedicilor, dragostea dintre cei doi va invinge si, in final, ii va reuni."

Va asteptam cu comentarii despre Suflete Pereche Ep 346 si va dorim tuturor vizionare placuta pentru acest serial indian de succes. Multumim pentru interesul acordat.
*Articolul acesta este informativ si nu contine materiale ce incalca drepturile autorilor serialului "Suflete Pereche Ep 346"

0 comentarii: