joi, 22 noiembrie 2012

Cloud Atlas (2012)

Astazi a fost lansat unul dintre cele mai asteptate filme ale finalului de an, este vorba despre Cloud Atlas 2012. Daca ati urmariti trailerul Cloud Atlas pe internet atunci stiti cu siguranta povestea in mare a acestui film de exceptie inspirat dintr-un roman cu acelasi nume.

Povestea se desfasoara pe sase ere si ne prezinta evolutia care pana la urma aduce distrugerea rasei umane inteligente. Povestea unui notar din secolul 19 ce calatoreste pe ocean, povestea unui muzician englez, o jurnalista americana, a unui editor,  unei clone din viitor sau unui membru al triburilor neinteligente din viitor ne vor incanta privirea cu efecte reusite si o poveste fascinanta. Chiar va invitam sa urmariti acest film ce are o distributie de exceptie care joaca foarte bine ceea ce se poate observa si urmarind pe youtube trailerul oficial Cloud Atlas.

Distributia este urmatoarea: Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving, Jim Sturgess, nume importante si talentate, asa dar va recomandam sa mergeti la cinema pentru ca acest film nu va dezamagi. Filmul Cloud Atlas online subtitrat va fi disponibil probabil in curand si pe site-urile oficiale ce ofera filme contra cost in mod legal ( gen voyo.ro ) dar asta la cateva luni de la lansarea in cinematografe. Articolul are caracter informativ, nu incalca drepturile de autor.

0 comentarii: