marți, 20 noiembrie 2012

Fatmagul Episodul 23 Serial

Serialul turcesc de la Kanal D continua cu Fatmagul Episodul 23 maine de la ora 15:20. O ora foarte incomoda pentru a fi urmarita de toata lumea aceasta productie foarte apreciata de telespectatori. In reluare Fatmagul Episodul 23 este transmis in decursul noptii. Acestei productii i se mai spune si Beren Saat, si este personajul important al serialului, fiind o fata frumoasa si naiva ce traieste in orasul Cesme, un oras apreciat de turistii care vin acolo. Locuieste cu fratele dupa ce parintii au murit cu putin timp in urma. Mai multe aflati urmarind Fatmagul Episodul 23 asa ca va invitam sa nu ratati aceast serial turcesc de exceptie.

Va dorim vizionare placuta daca urmariti la15:20 Fatmagul Episodul 23 la Kanal D, si va asteptam cu comentarii pe toti cei care ati vazut serialul pentru a ne impartasi parerile voastre, fie ele pro sau contra.

Acest articol are caracter informativ si nu contine materiale ce incalca drepturile de autor, noi dorim doar sa le oferim informatii telespectatorilor despre Fatmagul Episodul 23, respectiv ora data si posibilitatile de vizionare.

0 comentarii: