joi, 22 noiembrie 2012

Fatmagul Episodul 24

La Kanal D azi continua serialele turcesti, fiind transmis Fatmagul Episodul 24 de la ora 15:20. Nu este o ora tocmai apreciata de fanii serialelor turcest, fiind destul incomoda pentru urmarirea celui mai nou serial turcesc de la acest post de televiziune. Redifuzarea serialului Fatmagul Episodul 24 este facuta in timpul noptii, acest fapt nu ajutand prea mult pe cei ce nu pot sa vaza in exclusivitate. Fatmagul sau Beren Saat, este personajul principal al productiei, acest personaj fiind o fata foarte frumoasa dar naiva in acelasi timp, si care locuiest in orasul Cesme, un oras turistic. Parintii fiind morti de putina vreme, ea locuieste impreuna cu fratele sau. Continuarea povestii o aflati privind Fatmagul Episodul 24 iar noi va recomandam sa nu ratati acest nou episod al serialului turcesc de exceptie, Fatmagul.

Va dorim vizionare placuta, si va invitam sa lasati comentarii dupa ce va uitati la acest serial, si va mai asteptam pe site-ul nostru cu cat mai multe ocazii posibile pentru informare.

Pagina aceasta, are caracter informativ, si nu contine materiale care incalca vreun drept de autor, scopul este de a informa telespetatorii si fanii acestui serial cand, unde si lace ora poate fi urmarit Fatmagul Episodul 24.

0 comentarii: