joi, 22 noiembrie 2012

Fatmagul Episodul 25 TV

Fatmagul Episodul 25 este transmis maine la televizor pe acelasi program. Serialul turcesc cel mai nou de la acest program de televiziune, un program cu capital turcesc ce exista si in Turcia sub aceiasi denumire. Asadar cele mai tari seriale turcesti sunt intotdeauna la acest program, cu exceptia serialului Lale. Fatmagul Episodul 25 este difuzat la ora 15:20 si in reluare ca de obicei la o ora la fel de incomoda, si anume ora 4:00 dimineata cand marea majoritate a oamenilor dorm.

Povestea turceasca continua in fiecare saptamana de luni pana vineri de aproape o luna la Kanal D. Ne bucuram ca putem sa va informam despre acest serial, si va asteptam cu comentarii dupa ce reusiti sa vizionati la tv Fatmagul Episodul 25. Vizionare placuta va dorim si va asteptam si cu alte ocazii pe site-ul nostru pentru a fi pusi la curent cu cele mai noi productii. Pagina este informativa si nu contine materiale ce incalca drepturile de autor.

Imediat ce apare episodul la televizor si il urmariti, puteti lasa comentarii mai jos accesand linkul de trimitere comentariu, ne-ar placea sa cream o discutie despre acest episod cu fanii acesteia dupa urmarirea serialului Fatmagul Episodul 25 de la Kanal D.

0 comentarii: