sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Fatmagul Ep 10 - Kanal D

Un nou serial turcesc la Kanal D incepand cu luna octombrie. Fatmagul Episodul 10 este difuzat la Kanal D, Vineri, la ora 15:20. Nu stim cati vor putea urmari in exclusivitate Fatmagul Episodul 10 deoarece ora este foarte nepotrivita, iar acest serial fiind foarte apreciat de telespectatori are sanse sa fie decalata ora pentru a putea fi cat mai accesibil. Poate ca Fatmagul Episodul 10 va fi disponibil macar pe Youtube daca nu va fi transmis in reluare, asta ramane sa vedem zilele urmatoare.

Fatmagul (Beren Saat) este personajul principal al acestei productii, ea fiind o fata foarte frumoasa dar putin cam naiva, o fata ce locuieste in orasul Cesme un loc foarte apreciat de turisti care se afla in vest. Ea traieste momentan cu fratele ei dupa ce parintii sai au decedat cu timp in urma. O tragedie ii schimba viata care parea atat de frumoasa fiind logodita si trebuind sa se casatoreasca cu Mustafa. Mai multe despre aceasta poveste aflati urmarind Fatmagul Episodul 10 si urmatoarele episoade ale acestui frumos si interesant serial turcesc.

Va dorim vizionare placuta celor care puteti urmari maine la 15:20 Fatmagul Episodul 10 la Kanal D. Si va asteptam cu comentarii pe toti cei care ati vazut serialul pentru a ne impartasi parerile voastre.

Acest articol are caracter informativ si nu contine materiale ce incalca drepturile de autor, noi dorim doar sa le oferim informatii telespectatorilor despre Fatmagul Episodul 10, respetiv ora data si posibilitatile de vizionare.

0 comentarii: